01 280 02 325

Kombi prevoz ali taksi?

Imate podjetje, kjer se za delo najema veliko zunanjih sodelavcev, tudi iz tujih držav? Ti običajno med delom bivajo v hotelu, da lahko vsak dan pridejo do vašega podjetja in se popoldne vrnejo, ali pa pridejo na drugo dogovorjeno lokacijo (studio, konferenčno dvorano in podobno,), pa seveda ne gre pričakovati, da bodo uporabljali javni promet. Prevoz jim je potrebno olajšati. Pri tem je prva misel seveda taksi, vendar pa gotovo ni najbolj praktična – še boljši so kombi prevozi.

Vaši zaposleni niso profesionalni vozniki!

V marsikaterem podjetju v času projektov, na katerih sodeluje večje število ljudi z različnih koncev sveta, ki jih je potrebno pobirati po hotelih, običajno enega od zaposlenih določijo za izvajalca prevozov. Kakšen asistent na projektu ima gotovo čas, da s službenim vozilom pobere to ali ono osebo in vam tako pomaga prihraniti pri stroških za taksi. Vendar pa asistent ni profesionalni voznik! Od njega ne morete pričakovati, da bo prevzel odgovornost, če gre kaj narobe – in pojavi se lahko kup težav, prav tako mu ne morete poleg rednega dela naložiti še dodatne vožnje, ko je že zaradi svojih rednih obveznosti utrujen. Verjemite: kombi prevozi so boljša odločitev.

Prevoz na projektih

Če traja projekt nekaj dni, potem za ta čas najemite šoferja, ki se ukvarja s kombi prevozi, saj bo tako prevoz ves čas na voljo. Pripravite mu urnik, kjer bo za vsak dan določeno, koga in kje mora pobrati ob določeni uri, ter kam ga mora dostaviti. V kombiju je seveda prostora za kar nekaj ljudi, prav tako pa tudi za prtljago. In če so vam kombi prevozi na voljo za celoten projekt, potem to ne pomeni nujno le prevoza, ki je vnaprej dogovorjen. Če bi se med samim delom izkazalo, da je treba še kam drugam, vam bo šofer na voljo in z veseljem vam bo ustregel.

Kakšnega šoferja potrebujete?

Dandanes šoferji niso zgolj šoferji, temveč se poleg varne vožnje od njih pričakuje še marsikaj. Imate željo, da bi šofer govoril tuj jezik, na primer angleščino ali nemščino, in bi tako lahko komuniciral z njegovimi potniki? To je vsekakor priročno. Ne morete pričakovati, da bodo kombi prevozi zagotovili šoferja, ki je hkrati turistični vodnik in bo potnikom sproti razložil vse o naši državi in mestu, gotovo pa je prijetno, če potniki z njim lahko pokramljajo in od njega dobijo kakšno potrebno informacijo.
Smo vas prepričali, da so kombi prevozi boljši od taksija? Gotovo – so namreč ugodnejši, bolj prilagodljivi, bolj prijazni …

Leave a Comment